Direktno na navigaciju.
Pampers ® ljubav miran san igra
   

Drage mame, Pampers ima novi sajt

Istražujte i igrajte se. Naš novi sajt Vam donosi nove sadržaje koje na jednostavan način možete da prilagodite svojim potrebama,
i sadrži pregršt stručnih saveta koji se tiču
Vas i Vaše bebe.

Obeležite uzrast Vaše bebe na skali,
u rasponu od trudnoće do preko 24 meseca,
i pogledajte informacije koje su za
Vas važne.
Uskoro!

Novo! Pampers Village stranica za registraciju i prijavu

Poštovani posetioci,

Mi trenutno radimo na unapređenju našeg sajta kako bismo vaše Pampers Village iskustvo učinili još potpunijim. Izvinjavamo Vam se za svaku eventualnu neprijatnost; stranica za registraciju i prijavu će uskoro ponovo biti u funkciji.
Hvala Vam na strpljenju!
1   Komentari drugih korisnika
o ovom clanku
 
32
 
1
Bilo je ovo posebno putovanje. A sada ste u poslednjoj deonici, kada beba ubrzano raste i sve više počinje da liči na novorođenče koje ćete uskoro upoznati. Pogledajte šta se dešava u trećem tromesečju.
Pročitajte Još samo malo: Treće tromesečje
0   Komentari drugih korisnika
o ovom clanku
 
67
 
0
Da li vaša beba ima grčeve u stomaku? Dobra vest je da će grčevi vremenom kraće trajati ako bebu budete duže nosili u rukamam tokom prvih nekoliko nedelja. Vreme je da uzmete bebu u naručje i da se mazite! Saznajte više.
Pročitajte Kako pristupiti grčevima u stomaku
0   Komentari drugih korisnika
o ovom clanku
 
19
 
0
Stavljanje deteta u krevet (a da tu i ostane) može biti pravi izazov. Gledajući na san iz detetovog ugla, može vam pomoći da dođete do nekih dobrih rešenja za različite probleme sa snom. Saznajte više o deci i spavanju.
Pročitajte Stvari sa kojima se susrećemo noću: Deca i problemi sa spavanjem
0   Komentari drugih korisnika
o ovom clanku
 
8
 
0
Volimo da gledamo naše nove šetače kako hodaju. Obratite pažnju koliko im se balans popravio! Širok hod naših mališana se suzio, a prstići grabe napred, umesto da idu ka spolja. Sledeće bi moglo biti penjanje uz stepenice... Saznajte više.
Pročitajte Šeta okolo kao pravi
0   Komentari drugih korisnika
o ovom clanku
 
12
 
0
Ako vaše dete ima problem jer se naviklo na nošu, ne brinite; to je potpuno normalno. Ako tražite savete, evo nekoliko praktičnih rešenja na neke od najčešćih problema vezanih za naviku zvanu noša. Čitajte dalje.
Pročitajte Odlazak u toalet izazovi i rešenja